Theatervoor-stelling ‘In Gods Naam’

Theatervoorstelling “In Gods naam”

Hoe ga je in godsnaam met het leven om? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in de Bijbel. Op donderdag 28 november 2024 komt hij naar het Toon Hermans Theater met de voorstelling “In Gods naam”.

Is er in deze schreeuwende wereld nog plek voor liefde, stilte en twijfel? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Bas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.



Deze voorstelling is een productie van Nachtzon Media in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Kerk en Wereld. Bij de voorstelling in Sittard zijn onze gemeente, de PG Maas-Heuvelland, het Leger des Heils, het Parochiecluster Sittard, het Apostolisch Genootschap en de Baptistengemeente betrokken.

Datum: donderdag 28 november 2024
Tijd: 20:00 uur
Verwachte eindtijd: 21:30 uur
Plaats: Toon Hermans Theater Sittard
Mgr. Claessensstraat 2
6131AJ Sittard

Tickets
Als kerkgenootschap hebben we de mogelijkheid om tickets à
€ 12,50 aan te bieden (prijs aan de kassa € 25). Maak gebruik van deze exclusieve korting en bestel uw tickets via de SKG Collect webshop

Meer informatie op: programma Toon Hermans Theater 
Wees er snel bij want elders in het land was deze voorstelling snel uitverkocht.


Met vriendelijke groet, Gerdien Zwartkruis
secretaris Interreligieus Platform Sittard Geleen Born