Dialoogavond “Eenzaamheid als uitdaging”

Op donderdag 11 november 2021, aanvang 19:30 uur, organiseren het Interreligieus Platform Sittard-Geleen, het Provinciaal Platform voor Diversiteit en de Stichting Meer Kleur en Kwaliteit een dialoogavond over eenzaamheid in de Johanneskerk in Sittard.
Inleider van het thema is Prof. Dr. Nan Stevens uit Nijmegen. Mw. Stevens was tot haar pensionering hoogleraar gerontologie (de wetenschap van het ouder worden). Zij houdt zich bezig met
onderwerpen als eenzaamheid, vriendschap op latere leeftijd, rouwverwerking en mogelijkheden om het welbevinden van ouderen te bevorderen. Zij is auteur en docent van de cursus “Zin in Vriendschap”.
In haar inleiding zal Mw. Stevens ook specifiek aandacht besteden aan eenzaamheid onder jongeren. e Een groep die het de afgelopen periode met de Corona-beperkingen niet makkelijk heeft gehad.
Na de lezing van Mw. Stevens gaan we graag met u in dialoog aan de hand van een aantal stellingen. Doet u met ons mee? Dat kan door een mail te sturen naar info@ppdlimburg.nl
(We werken met aanmelding i.v.m. de Covid-maatregelen).

Tijd: donderdag 11 november, 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.
Waar: Johanneskerk, Mgr. Vranckenstraat 9, Sittard.
Informatie over deze avond is verkrijgbaar bij Peter van der Goot, gootspm@xs4all.nl